Галя от „Каризма“ показа прелести! Че с какво друго да се похвали (Горещи снимки)

https://goreshto.net/goreshto/galya-ot-karizma-pokaza-prelesti-che-s-kakvo-drugo-da-se-pohvali-goreshti-snimki/126507 Goreshto.net
Галя от „Каризма“ показа прелести! Че с какво друго да се похвали (Горещи снимки)

Галина Курдова или по-позната като Галя  от „Каризма“ заложи на евтината слава

Като повечето „звезди“ у нас Галка реши да се пусне почти гола, по съблазнително черно бельо.

Г@ла и провокативна, бившата дуетна половинка на Миро Каризмата шашна дори и най-твърдите си фенове. Досега певицата се правеше на скромна и доста обрана, но сега реши да „захвърли дрехи и задръжки“, за да фокусира вниманието към себе си в публичното пространство.

Почти без дрехи, разкрепостена, на прага на 46-та си годишнина, Галина показа прелести. Вероятно в напъни да си намери мъж…

Тя дълги години бе в Лондон, където имаше две връзки, но и двете се провалиха с гръм и трясък. Певицата отдавна споделя, че иска да има мъжко рамо, за да се облегне на него, но все още не го е намерила.

След като се завърна у нас, Галина Курдова реши да се стегне и да се подложи на диета, както и да тръгне на фитнес. По всичко личи, че тренировките са дали своето отражение и Галка демонстрира перфектни форми в нета.

Дали обаче това е най-подходящия начин да си намери мъж, какъвто иска, питат в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.