Гальо Вафлата скарал Галена и Преслава

https://goreshto.net/goreshto/galyo-vaflata-skaral-galena-i-preslava/112639 Goreshto.net
Гальо Вафлата скарал Галена и Преслава

Десет години близките приятелки Галена и Преслава бяха смразили отношенията си

Официалната версия бе, че двете не се поглеждали заради наградата за певица на годината. Това обаче се оказа пълна глупост…

Галена изпитваше видима непоносимост към добричлийката и имало защо.Поводът за омразата се оказа коренно различен. Понеже Преслава се въргаляла в кревата с мъжа на Галена-Гальо Вафлата, гласи горещата клюка.

Заварката се случила, когато Галина имала турне зад океана. Преслава имала участие, на което пристигнали Галин с тумба приятели. Аверите на бизнесмена размахвали и раздавали яки пачки и Преслава гравитирала най-вече около тях. Солидно подпийнал, в един момент Галин давал огромни бакшиши на флиртуващата певица.

След участието на Пресито двамата хванала такси и се отправили към един хотел. Клиентите пропищели от животинските викове и стенания на двамата, дори се оплакали на рецепцията.

Галена обаче разбрала какви ги върши благоверния й зад гърба. Но по-бясна била, че Преслава, с която в миналото делели една квартира и били много близки, „яхнала“ нейния Галин зад гърба й. Въпреки, че според слуховете, Галена и мъжа й имали отворен брак и мърсували с други партньори, тя не простила на приятелката си.

„Заради това се скараха Галена и Преслава и не си проговориха толкова години“, шушукат колежки от гилдията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.