Георги Илиев жали за Стефан Данаилов

Навършиха се 4 години от кончината му

https://goreshto.net/goreshto/georgi-iliev-zhali-za-stefan-danailov/122354 Goreshto.net
Георги Илиев жали за Стефан Данаилов

Навършиха се 4 години от кончината му

Кметът на столичния район „Слатина“ Георги Илиев се оказа родственик на покойния Стефан Данаилов. Това стана ясно от думите на самия политик от ДБ на страницата му в социалната мрежа Фейсбук. Илиев направи това разкритие навръх 27 ноември – датата, на която Мастера, който бе и депутат от БСП, напусна този свят през 2019 г. 

 

„4 години без него… Имах щастието и честта да го познавам поради факта, че сме роднини – дъщерята на брат ми е внучка на сестра му. Незабравим – вечна памет“, написа градоначалникът на „Слатина“. Това бе своеобразна жалейка от негова страна.

Запознати припомнят, че каката на Ламбо – Росица Данаилова, която също не е сред живите, се сдоби с внуче преди повече от десет години. Дъщеря й Росица Обрешкова роди момиче, което кръсти Стефанка. То е плод на любовта й с младок, който бе неин студент.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.