Георги Валентинов потъна в сълзи! (Руса жена го разплака)

https://goreshto.net/goreshto/georgi-valentinov-potana-v-salzi-rusa-zhena-go-razplaka/124080 Goreshto.net
Георги Валентинов потъна в сълзи! (Руса жена го разплака)

Бившият на Русата Златка-ММА боецът Георги Валентинов потъна в сълзи

Здравенякът още не може да се съвземе, а това, че се разплака, не се дължи на бившата му Златка. Валентинов не се разплака като малко дете заради изневяра.

Да, той вече получи този шамар публично от Златка Райкова, която вече е Златка Хачатрян и то когато й падна на колене, за да я поиска за жена. Пред цяла България, на сцената на „Като две капки вода“, преди години.

Не, поводът да се разстрои е руса жена, но не Златка, както уточнихме.

Боецът обаче не пропусна да „клъвне“ плеймейтката и да покаже, че все още има доста стойностни жени.Които са достойни за уважение.

Та тази русокоска го накарала не само да се разплаче, ами и да се разтрепери от уважение. Поводът се оказал благотворителен търг, на който продавали една от неговите тениски.

Купил я  човек за 250 лева, като впоследствие бил издирен от въпросната жена. Тя настоявала да я откупи от него, като зе целта му дала пет стотака, отново за благотворителна цел.

„Жената е дала на купувача 500 лева, които отново са отишли за благотворителна цел. Е, жестът на тази жена ме ръзтърси из основи. Как да не я уважава човек!

Не, преди да си помислите каквото и да е, ще ви кажа, че тя е заета, има си човек до себе си. Но такива жени са истински диаманти, дано да ги има повече“, очарован е Георги Валентинов.

Източник: България днес

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.