Гери-Никол отряза „Денсинг старс“ (Причината ще ви шокира)

https://goreshto.net/goreshto/geri-nikol-otryaza-densing-stars-prichinata-shte-vi-shokira/126832 Goreshto.net
Гери-Никол отряза „Денсинг старс“ (Причината ще ви шокира)

Гери-Никол няма да е едно от имената, която ще танцува в „Денсинг старс“

Скандалната певица отрязала продуцентите и отказала да участва в шоуто.

След няколко години затишие танцувалното шоу се завръща в ефир. А продуцентите обявиха имената, които ще вихрят в продукцията.

Преди да се обяви официалния списък на участниците, името на варненката се въртеше упорито. Само че Гери-Никол не подписала договора,  а причината се оказала тривиална.

Тя била „обидена“ на ниския хонорар, който й предложили от продукцията, защото се „взела за голяма звезда“, доверяват от кухнята на танцувално шоу.

На всичкото отгоре Герито вдигнала такъв огромен скандал на организаторите, че се видели в чудо защо изобщо са я поканили.

Както знаем, татко й е известен столичен адвокат и я глези много, като плаща за всичките й прищевки, почивки, както и за напъните й да бъда певица.

На ниските хонорари обаче „клекнали“ колежката й Дара, поета-певец Папи Ханс,“вечното присъствие по форматите“ първия ерген Виктор Стоянов, Нона Йотова, Натали Трифонова, Мила Роберт, д-р Неделя Щонова, Боряна Баташова, поп фолк певицата Емануела и други.

Единствено зеленооката фурия на поп фолка Емануела се уредила с тлъст хонорар. Заради което на останалите били подхвърлени само трохи, но те били доволни и на това.

Голяма част от участниците влизали заради славата и бъдещите проекти, които ще реализират заради нея.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.