Гери-Никол пак сингъл! изчегърта гаджето си от мрежата

https://goreshto.net/goreshto/geri-nikol-pak-singal-izchegarta-gadzheto-si-ot-mrezhata/126092 Goreshto.net
Гери-Никол пак сингъл! изчегърта гаджето си от мрежата

Гери-Никол отново е сама

Скандалната певица остана без гаджето си. След като през лятото на миналата година се загаджи с кикбоксьора Стоян Коприевленски, в началото на тази година се разделили окончателно.

И не само са се разделили, ами варненката е изчегърта, буквално, гаджето си от социалните мрежи. Снимката, с която се фукаше как сластно целува  биткаджията, вече е в историята.

Стоян Коприевленски е определян като един от най-добрите кикбоксьори, носител на много родни и световни награди.

Гери-Никол отдавна е доказала, че си пада по нацепени момчета, но пък те не остават дълго с нея. Въпреки че тя ги води по луксозни почивки, за които тати плаща, гаджетата бързо зарязват скандалната певица.

Преди него Яката дупара имаше връзка с ММА боецът Дани Илиев. След като разкриха връзката си, двойката ходеше заедно по дискотеки, както и на почви в Тайланд, все в луксозни хотели.

Но само след половин година се разделиха, като Даниел залитна по друга. И това се оказа Силвия Маринова, дъщеря на бившия вътрешен министър Младен Маринов.

Но тогава плъзна слухът, че Дани и Гери-Никол не се разделили,  а правели театър заради медийното внимание. Но това не се оказа истина, понеже на светски събития двамата се подминаваха, все едно не се познават.Вероятно и сега изневяра е прекратила връзката на Гери-Никол и с този здравеняк, подозират фенове.                                                                                                                                                                                                 

Източник: Стандарт, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.