Глория превъртя: Заради гаджето или жегата е виновна?

https://goreshto.net/goreshto/gloriya-prevartya-zaradi-gadzheto-ili-zhegata-e-vinovna/114550 Goreshto.net
Глория превъртя: Заради гаджето или жегата е виновна?

Глория стана втора Мара Отварачката

Оборотната певица на Пайнер е легнала под ножа, за да се тунингова. Зер има младо гадже, трябва да е във форма, че Добри да не залитне по младо.

Само че интервенцията й е нескопосана, коментират феновете й в нета. 50-годишната чалгарка така здраво си е напълнила устните с хиулорон, че направо плаши с огромни бърни.

Сочните джуки на Глория обемат почти цялото й лице и се открояват от далеч. Дори в по-затънтените кътчета на чалготеките, дето поп фолк дивата извива глас, се забелязват набъбналите й бърни.

Сред гилдията на пластичните хирурзи такива устни се наричат „тип вагина“ и по техните тефтери манипулацията струва два бона, ако се прави в елитна клиника.

Певицата, както и много от нейните колежки не признават, че по лицето и тялото си имат пластични корекции. Специално русенката винаги е твърдяла, че е против пластичната хирургия, въпреки че е легнала под ножа още съвсем млада. И доста обилно е натъпкала със силикон  деколтето си, говори се също че е премахнала и ребра, за да има тънка, като на оса, талия.

Преди да навърти половин век, Глория се е подлагала на разкрасителни процедури по-дискретно. Но изглежда, че му е отпуснала края и е решила вече да не се крие.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.