Гол до кръста мускуляга сервира на Гала!Стефан в ужас (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/gol-do-krasta-muskulyaga-servira-na-galastefan-v-uzhas-foto/110426 Goreshto.net
Гол до кръста мускуляга сервира на Гала!Стефан в ужас (Фото)

Гала се облажи яко от полугол мускуляга

Еротичната изненада се случи в ефир, в предаването й „На кафе“.Победителят в „Хелс Китчън“ Станислав Иванов изненада водещата, като й сервира десерт гол до кръста.

Гала направо изпадна в екстаз. 53-годишната водеща загуби ума и дума и веднага се хвърли да прегръща здравеняка, спечелил сто бона от кулинарното шоу.

И все още гушнала го, блондинката от Плевен се заинтересова, ама никак не й бе до това, как Станислав поддържа невероятната си физика.

„Тренирам по два часа два пъти на ден. Занимавал съм се  професионално с джудо и самбо.В „Хелс Китчън“ имах малка възможност да се поддържам, но все пак успявах с бутилки за вода, правех преси и се приспособявах“, изчурулика Станислав, а Гала продължи да го стиска в обятията си.

Но неохотно го пусна, щом като в студиото влезе годеницата на перничанина-Божидара. Двамата се запознали в дискотека. Въпреки че е най-големия му фен, тя го разкритикува, че е много неуверен и притеснителен.

Двамата подготвят сватба, а Станислав й предложил при една екскурзия до Италия.

„В последно време Гала се държи все по-фриволно, особено с млади и мускулести жребчета. А Стефан е на нокти, трепери да не го натири окончателно. Особено когато Гала го спипа какви ги върши зад гърба й, в нета, с млади мацки. Дала му е последно предупреждение“, шушукат зад гърба й колежки.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.