Гордост! Генералният мениджър на Maxi Park Hotel & Spa Сиси Беличенова бе отличена със Златен приз за успешен мениджмънт в туризма

Списание "Дестинация България" награди един от най-успешните спа хотели на Балканите

https://goreshto.net/goreshto/gordost-generalniyat-menidzhar-na-maxi-park-hotel-spa-sisi-belichenova-be-otlichena-sas-zlaten-priz-za-uspeshen-menidzhmant-v-turizma-4/144302 Goreshto.net
Гордост! Генералният мениджър на Maxi Park Hotel & Spa Сиси Беличенова бе отличена със Златен приз за успешен мениджмънт в туризма

Списание "Дестинация България" награди един от най-успешните спа хотели на Балканите

Генералният мениджър на Maxi Park Hotel & Spa Велинград Сиси Беличенова бе отличена със Златен приз за успешен мениджмънт в туризма на годишните награди на списание "Дестинация България". Голямата награда е признание за всичко, която младата дама през годините е направила за да осигури перфектното обслужване и пет звездно качество, което един от най-добрите спа хотели на Балканите предлага на своите гости, споделиха от организаторите на конкурса. 

 

По думите им, благодарение на нейната всеотдайност, талант, амбиция и упорит труд, хотелът във Велинград се е превърнал във великолепен пример за целогодишна туристическа  дестинация, съчетаваща услуги и преживявания от най-висок клас с величието на природата в Родопите. Не случайно комплексът е предпочитан както за организирани събития като семинари, конгреси и тим билдинги, така и за семейна почивка, романтика и весели детски игри.

“Поднасям искрена благодарност на ръководството на Maxi Park Hotel & Spa за възможността толкова години да бъда част от екипа на този великолепен комплекс и заедно с прекрасните ми колеги да работим за това България да се утвърди като туристическа дестинация във високия клас, а нашите гости от страната и чужбина да бъдат сигурни, че тук ще бъдат заобиколени от грижа, уют и забавления. Благодаря и на организаторите на конкурса за това признание, което ни мотивира и вдъхновява да се стремим към още по-високи стандарти в обслужването!”, сподели развълнувана г-жа Беличенова и единствено за нашата медия сподели какви изненади са подготвили за новия сезон. 

 

На 12-ти и 13-ти октомври Maxi Park Hotel & Spa ще подари на своите гости незабравим уикенд, посветен на здравословното хранене и звуковата терапия, която потапя участниците в неповторим баланс и хармония. Тя е в състояние да ни пренесе в различни състояния на съзнание, осигурявайки множество ползи за нашето здраве.

Част от плюсовете на вълшебното преживяване са дълбока релаксация и мускулна регенерация, помощ при главоболие и мигрена, отваряне на енергийния поток и освобождаване от напрежение, умора, гняв и подтиснатост, разказаха терапевтите.

 

За още по-голяма наслада, от Maxi Park Hotel & Spa са подготвили незабравимо, здравословно меню, което да акомпанира този посветен на духа и тялото уикенд като в него ще преобладават храни, сътворени от шеф-готвачите с изцяло натурални и екологични продукти, отгледани грижливо от частни стопани в Родопите. За повече релакс и изисканост, хотелът ще бъде озвучен от музикалното изпълнение на пианистка, която ще интерпретира класически музикални творби за да задоволи изискания вкус на присъстващите.

 

Желаещите да инвестират в своето здраве и благополучие могат да направят своята резервация сега, директно на сайта на Maxi Park Hotel & Spa https://maxivelingrad.com/bg/.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.