Гордост! Ракията на Мика Стоичкова спечели Голям Златен медал от тазгодишния “Ракия Фест”

Отлежалата гроздова напитка DS стана фаворит на журито

https://goreshto.net/goreshto/gordost-rakiyata-na-mika-stoichkova-specheli-golyam-zlaten-medal-ot-tazgodishniya-rakiya-fest-2/123222 Goreshto.net
Гордост! Ракията на Мика Стоичкова спечели Голям Златен медал от тазгодишния “Ракия Фест”

Отлежалата гроздова напитка DS стана фаворит на журито

Мика Стоичкова доказа, че каквото докосне се превръща в злато. Собственият й бранд отлежала гроздова ракия DS се окичи с най-престижната награда - Grand Gold от тазгодишния “Ракия Фест”. Победата беше извоювана в конкуренция със стотици образци на кехлибарената напитка, някои от които с десетилетна история. Въпреки това журито остана очаровано от елегантния вкус, мекотата и богатата палитра аромати, която DS предлага на ценителите. Ракията е любима не само на мъже, но и на дами, които оцениха по достойнство финеса и модерното звучене, което Мика и екипът й от енолози са придали на традиционната българска ракия.

 

“Гордостта на нашият екип беше увенчана с великолепния успех на 13-годишната ни гроздова ракия, която спечели наградата "𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗹𝗱" в категория "Винени и гроздови ракии". Този триумф беше не просто награда, а признание за качеството и страстта, вложени в нашите продукти. Този голям спех е отражение на усилията и страстта, които влагаме в своята работа ежедневно”, разказва г-ца Стоичкова.

 

“Нашето присъствие на Rakia and Spirits Fest се превърна в наистина незабравимо преживяване за целият ни екип. Не само се забавлявахме, но се и потопихме в света на алкохолните напитки, и се подготвихме за предстоящите празници с голямо вълнение”, не скри емоциите си тя пред нашия екип.

 

Красивата и амбициозна дама развива бранда DS Spirits от четири години, предлагайки на пазара уникални спиртни напитки с изключителна чистота и най-високо качество. Името е абревиатура на Drink Smart и призовава почитателите да консумират отговорно, избирайки само най-доброто. В начинанието партнира любимият й мъж Мартин Трайков, с когото освен двойка в живота са творчески и бизнес тандем.

 

Освен златната ракия, серията предлага DS GIN, DS VODKA SOFIA и DS CARBON водка с активен въглен. Всички те са с уникална чистота и без добавен глицин.

 

“Очакваме с нетърпение следващите предизвикателства и успехи, които съдбата ни е приготвила”, споделя Мика Стоичкова, горда, че уникалните ракия, водка и джин на DS Spirits станаха фаворит не само на конкурса, но и на родните потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.