Горещо! Лили Иванова скочи в обятията на Донев и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Отиде лично на крака зад кулисите, за да го поздрави

https://goreshto.net/goreshto/goreshto-lili-ivanova-skochi-v-obyatiyata-na-donev-i-galeriya-snimki/47394 Goreshto.net
Горещо! Лили Иванова скочи в обятията на Донев и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Отиде лично на крака зад кулисите, за да го поздрави

Естрадната прима е от онези, които рядко говорят за личния си живот, още повече пък когато се отнася за чужди хора.

Очевидно обаче нещата с Камен Донев, който й е доста близък, нещата стоят по различен начин.

Неотдавна в публичното пространство се появиха техни фотоси, запечатали как се целуват и прегръщат, а в същото време Лили обсипва Камен Донев с комплименти, без изобщо да се пести.
Спектакълът му „За сватбите“ успя да разсмее примата в НДК. Тя отиде на крака при Донев и гледа с огромен интерес постановката му, при това от първия ред.

В края на спектакъла, Лили Иванова отиде лично да го поздрави зад кулисите и дори запамети срещата със снимки, публикувани в личния й профил в социалната мрежа Фейсбук.
Под тях тя изрази благодарността си към Донев за поканата да бъде гост на спектакъла и допълва, че наистина е било „прекрасно изживяване“.
Освен това му пожелава от цялото си сърце щастие и още по-големи успехи през идната година.

Вероятно си спомняте, че в началото на декември, Камен Донев уважи концерта й в Арената. Тогава й поднесе млечнорозови рози, съчетани с отливка от носа му, дело на скулптура Георги Великов. Очевидно сега Лили Иванова връща жеста.
Източник: show.blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.