Горката Мартина… Алекс Раева проговори за човека Слави Трифонов

https://goreshto.net/goreshto/gorkata-martina-aleks-raeva-progovori-za-choveka-slavi-trifonov/47133 Goreshto.net
Горката Мартина… Алекс Раева проговори за човека Слави Трифонов

Слави Трифонов бил неспособен на сериозна любов! Алекс Раева го съсипа с истината!
Горката Мартина Огнянова едва ли някога ще стане госпожа Трифонова. Алекс Раева проговори пред “Уикенд” за Слави и истината е много горчива. Певицата също е била в началото така наивна и си е мислела, че любовта й с шоумена ще доведе до нещо наистина сериозно, но уви. Оказва се, че Слави Трифонов не е способен на истинско обвързане. Не и в онзи смисъл, значещ брак, семейство, деца…

Преди години Дългия го е доказал съвсем ясно. Алекс Раева беше една от първите му по-сериозни връзки, но Слави не е човек за това, става ясно от думите на певицата. Всяка от неговите възлюбени го е изпитвала на гърба си. Трифонов лъжел всички, че един ден може да се ожени, но истината е, че той няма никакво намерение за това и най-вероятно никога няма да бъде готов.

Мартина не бива да очаква нещо повече от Слави Трифонов, предвид случилото се с Алекс РаеваМартина не бива да очаква нещо повече от Слави Трифонов, предвид случилото се с Алекс Раева
Това става ясно от думите на Алекс Раева, която се е осъзнала след около година от началото на любовта си с него. Тогава тя е прозряла истината какъв човек е Слави Трифонов и че не желае брак, нито деца. Въпреки това, той й е предложил да се оженят и двамата даже били сгодени известно време, но всичко е било само опит да я задържи до себе си.

Разбира се, певицата не твърди, че шоуменът е лош човек, но не е от онези мъже, които са готови да се посветят на любимата жена. Той бил по-скоро от хората, които се страхуват от самотата и затова залъгвал жените, че иска нещо сериозно. Алекс Раева обаче навреме се е осъзнала и е решила да скъса всички мостове към Слави Трифонов, напускайки не само него, но и шоуто му.

Ситуацията с Мартина Огнянова в момента е сходна. И тя се води сгодена за Слави, но нито датата е определена, нито има някаква подготовка за сватба. Най-вероятно Трифонов ще постъпи и с нея като с Алекс – няма да й предложи нищо съществено и само я залъгва, предполага Goreshto.net.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.