Гръдните импланти на Азис му създават проблеми, ляга отново под ножа

Така и не става ясна причината, довела до разместването им

https://goreshto.net/goreshto/gradnite-implanti-na-azis-mu-sazdavat-problemi-lyaga-otnovo-pod-nozha/133166 Goreshto.net
Гръдните импланти на Азис му създават проблеми, ляга отново под ножа

Така и не става ясна причината, довела до разместването им

След като тренировките във фитнеса не дадоха резултат, преди няколко години Азис прибегна до поставянето на гръдни импланти, имитиращи мускули. Към днешна дата обаче, те му създават проблеми – единият от имплантите е тръгнал надолу и поради тази причина костинбродският славей обмисля отново да легне под ножа.

 

За никого не е тайна, че изпълнителят се е подлагал многократно на пластични операции – правил си е липосукция многократно, тъй като признава, че не може да спазва хранителен режим и след време си връща всичко свалено.

 

Азис не пропуска да публикува в социалните мрежи снимки на разголеното си тяло, което обаче не е постигнал с пот на челото и тренировки. Той неведнъж е споделял, че в никакъв случай не омаловажава резултатите от фитнеса и подчертава, че спортът е полезен, но при него нещата не се получават.

Прави впечатление, че напоследък Азис се е сдобил с гъсто черно окосмяване по тялото, а до неотдавна бе сравнително гладък. Очевидно е решил да е една идея по-мъжествен и затова си е пуснал рунтави косми. Дори определя епилацията като тотално демоде. За да има по-екзотичен вид, прибягва до инжекции за тен, макар да е от ромски произход и да е доста тъмен по рождение.

 

Установено е, че инжекциите малонотан, които си поставя не само допринасят за равномерния му тен, без петна, а и повишават либидото и значително намалява апетита. И тук обаче неприятните странични ефекти не са никак малко – възможна е поява на гадене, обриви, леко повишаване на телесната температура и др., поради което лекарите не препоръчват свободното използване на пептида за почерняване.

 

Преди време Азис сподели, че е увеличил мъжкото си достойнство при хирурга Николай Георгиев, но не е сигурно, че наистина се е подложил на подобна интервенция, или само се прави на интересен. Факт е, че той от години се доверява на пластичния хирург за визията си и няма никакво намерение да го сменя. Преди време дори написа: „Д-р Николай Георгиев, ти променяш животи и съдби! Благодаря ти за щастието да си мой доктор!“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.