Греда! Мъжът на Поли Генова я отряза жестоко

https://goreshto.net/goreshto/greda-mazhat-na-poli-genova-ya-otryaza-zhestoko/112329 Goreshto.net
Греда! Мъжът на Поли Генова я отряза жестоко

Поли Генова се прости с мечтата си да стане булка

Тя и холандецът Джоузеф Шардън са заедно от шест години и имат две деца-момче и момиче. Преди две години дори се сгодиха, но до сватба няма да се стигне. Мъжът на певицата не искал и да чуе за брак и сватби.

Преди две години Поли Генова сама подхлъзнала мъжа си да й предложи брак. Тя използвала снимка във видеоклип, където е с булчинска рокля и в нея участва и Джоузеф. Всички помислили, че са минали под венчило и ги затрупали с честитки и у нас, и от чужбина.

Тогава певицата била бременна с дъщеря им и това помогнало на мъжа й отново да се измъкне от брачния хомот.

Със сина си изпълнителката забременяла случайно, при участието си в „Капките“.Джоузеф, който е холандец с филипински корени, се преместил да живее в България заради Поли и децата им.

Той  е мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела, като фирмата им има офиси на пет континента.От няколко години продуктите им се разпространяват и у нас.

Поли се запознала с мъжа си при участието си в Евровизия през 2016 година. Допадат си от пръв поглед, но сериозно връзката им стартира година по-късно.

Въпреки че живеят в България и имат две деца, венчавката на певицата с холандеца остава мираж.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.