Гринго нарами два автомата. Накъде се запъти с тях? (ФОТО)

Бившият на Софи Маринова се изживява като мутра

https://goreshto.net/goreshto/gringo-narami-dva-avtomata-nakade-se-zapati-s-tyah-foto/118441 Goreshto.net
Гринго нарами два автомата. Накъде се запъти с тях? (ФОТО)

Бившият на Софи Маринова се изживява като мутра

Всеизвестен факт е, че след като лежа почти година в зандана в Германия и се върна у нас, бившата изгора на Софи Маринова – Тодор Давидов, по-известен като Гринго, почти веднага се забърка в нови неприятности.

 

След като бе арестуван за нападение и изкара няколко дни в ареста в разгара на лятото, Гринго бе освободен тихомълком. Към днешна дата той се е приютил в столичен квартал, откъдето преди дни се похвали със снимка, на която е запечатал как държи два автомата „Калашников“ в ръцете си.

 

За никого не е тайна, че бабаитът редовно се изживява като мутра и се саморазправя с клети хорица, които ту изнудва, ту бие. Веднага след това бива прибран в ареста, но още по-бързо излиза на свобода. Всъщност зандана никак не го притеснява, тъй като и там Гринго вече се чувства като у дома си. дори самият той твърди, че не го е страх от никого и ще прави, каквото си реши, допълвайки, че няма как да не изядат някой тупаник като го нервират, защото е избухлив и не може да си стои кротко.

 

 

Софи Маринова неколкократно даваше всичките си пари, за да измъкне мургавелкото с по-обемисто от Корана досие от кашите, в които се забъркваше, но накрая и на нея й писна и го заряза. Той обаче не останал доволен от факта, че певицата го преживя и искал да се върне отново при нея. Все пак тя бе човекът, който му осигури охолен живот и сега всичко това му липсва.

Заради любовта си гласовитата циганка бе доста наивна по отношение на бабаита и му прощаваше всяко прегрешение, че дори и побоищата, които често й нанасяше.

 

Давидов е осъждан за рекет през 2018 г., а след това неколкократно е арестуван за побоища, но успя да се измъкне с условни присъди. Запознати издават, че в Германия е влязъл в зандана заради трафик на хора. Публична тайна е, че в миналото той редовно изнасял момичета, които да работят като жрици на любовта в Германия.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.