Гришо сваля двойничка на бившата си Мария Шарапова

Засуканата испанка в прегръдките му е Паула Бадоса

https://goreshto.net/goreshto/grisho-svalya-dvoynichka-na-bivshata-si-mariya-sharapova/109817 Goreshto.net
Гришо сваля двойничка на бившата си Мария Шарапова

Засуканата испанка в прегръдките му е Паула Бадоса

Още една засукана тенисистка падна в плен на чара на нашенеца Григор Димитров.

 

Този път в прегръдките на плейбой №1 в световния тенис се оказа испанската красавица Паула Бадоса. Никак не е случайно, че Гришо се усуква около изпъната си колежка, шушукат из тенис средите. Бадоса минава за абсолютна двойничка на първата му голяма любов – рускинята Мария Шарапова.  
 

Откакто Григор скъса с милиардерската щерка Лолита Османова, най-редовно се появява публично в женска компания. Този път му пристана 25-годишната Паула Бадоса, някогашната №2 в женския тенис. Двамата първо тренираха заедно за кеф на публиката в Мадрид, където ще участват в турнира от сериите Мастърс 1000. Покрай уж сериозната работа имаше повече флирт, закачки и прегръдки. Симпатиите на българина към родената в Ню Йорк испанка миришат на нещо повече. Най-вероятно заради очевидната приликата на Бадоса с вече пенсионираната тенис звезда Мария Шарапова, с която Гришо изживя тригодишен романс преди драматичната им раздяла.
И двете тенисистки са стройни, имат еднакво телосложение, светли коси и очи, както и сходни черти на лицето.

 

Заради това още в началото на кариерата си Бадоса е сравнявана с Шарапова, чиято летва обаче е вдигната много високо. Испанката наскоро призна, че постоянните свързвания с Маша и свръхочакванията да надмине успехите ѝ на корта са я сринали. От ранна детска възраст Паула се бори със здравословен проблем на нервна основа. Само преди година испанката бе на второ място в ранглистата при жените, а към момента е изпаднала чак на 42-ра позиция.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.