Гущери нападнаха дома на Светлана и Християн Гущерови!

https://goreshto.net/goreshto/gushteri-napadnaha-doma-na-svetlana-i-hristiyan-gushterovi/121410 Goreshto.net
Гущери нападнаха дома на Светлана и Християн Гущерови!

Домът на Светлана и Християн Гущерови е нападнат от гущери

Студенокръвните влечуги са навсякъде из тузарското им жилище.Само че гущерите не са истински, а във вид на фигурки и картини.

И навсякъде из къщата се намират статуетки и изображения на тези предмети.И то гущер до гущер, а между тях ,разбира се, отново гущер.

На всичкото отгоре бившата плеймейтка се похвали с това, като вероятно мисли, че това е някакъв герб като на кралска фамилията, носеща същото име.

Само че феновете в мрежата са потресени от поредното скудоумие и парвенющина на фамилията.

От фотото, с което многодетната майка се изфука, все едно е станала втората Мария Кюри, се вижда невероятна гледка.

Картина с огромен гущер виси над камината, а долу, на някакъв перваз се „движи“ огромна фамилия от по-малки гущерчета.

Вероятно походът на гущерите в къщата им не спира дотук. Във всички стаи, коридори и дори над вътрешните стълби сигурно „пълзят“ доволни количества от студенокръвните влечуги.

Не е за вярване в какво вярват и  на какво се кланят тези хора. А в мрежата питат дали фамилията не е малко „мръднала“ с това идолопоклонничество към гущерите.

Светлана дори се изцепи, че дрешките и пижамите на децата й са осеяни не с мечета или зайчета, а само и единствено с гущерчета.

Източник: Хотнюз

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.