Хак му е: Жената на Благо Джизъса с таен обожател?

https://goreshto.net/goreshto/hak-mu-e-zhenata-na-blago-dzhizasa-s-taen-obozhatel/53259 Goreshto.net
Хак му е: Жената на Благо Джизъса с таен обожател?

Съдбата може да се обърне за Благо Джизъса

Докато той дава всичко от себе си, за да не посрами отбори и да оцелее в „Сървайвър“ с Полина се случи нещо неочаквано.

За празника на жената хотелиерската щерка се похвали с огромен букет в нета. А по-късно призна, че незнаен обожател поставил китки и върху капана на колата й.

Мнозина все пак заподозряха, че Благо  е поръчал цветята преди да отлети за Доминикана. Да, само че Полина нито спомена името му, нито му сложи сърчице в нета, от благодарност.

Е, Фортуна наистина може да се обърне. Досега всички жалиха поредната жена на екс футболиста, че „далеч от сърцето, далеч от очите“ Благо Геопгиев  ще завърти любов с някоя от състезателките. Така или иначе,в приключенското шоу участие е взела и една от предишните му любовници, фолкаджийката Татяна.

А и на всеки е ясно, че на Благо Джизъса „ангелите“ му са доста лабави. Само че сега се оказва, че май „изиграния“ ще се окаже той.

„Да не стане така, че като се върне от Доминикана, Благо да се уреди с още един баджанак. Вече има един в „Сървайвър“, с когото се сдобриха. Нали е широко скроена душа, вероятно ще стори същия мил жест и към бъдещия си баджанак“, подмятат го в нета.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.