Хари бесен на татко си: Крал Чарлз Трети му постави ултиматум!

https://goreshto.net/goreshto/hari-besen-na-tatko-si-kral-charlz-treti-mu-postavi-ultimatum/133337 Goreshto.net
Хари бесен на татко си: Крал Чарлз Трети му постави ултиматум!

Хари е бесен на татко си

Херцогът на Съсекс  е от вчера в Англия. Днес той се срещна с представители на фондация, заедно с която организира игрите за ветераните от войните.Именно заради десетата годишнина на това събитие принц Хари е в Лондон.

Тази вечер той ще присъства на тържествена служба в катедрала „Сейнт Пол“. Баща му няма да бъде там, тъй като по същото време крал Чарлз е организирал градинско парти в двора на Бъкингамския дворец.

Именно заради различните мероприятия баща и син няма да се засекат. Сигурни източници от двореца обаче съобщават за друга, скандална причина. И тя е, че при пристигането Чарлз поставил ултиматум на сина си, при срещата им да присъства и съпругата му Камила. Това желание на краля вбесило по-малкия му син.

Според източници Бъкингамският дворец и пиар щабът на семейство Съсекс обсъждало два варианта за среща между баща и син.

Единият бил Хари да се срещне с Чарлз и Камила в дома им в Кларънс Хаус тази вечер, Другият вариант бил да се видят на 9 май сутринта.

Но още вчера представителите на принц Хари заявиха, че той няма да се види с татко си, заради „натоварения график“ на крал Чарлз. Въпреки че ангажиментите на Чарлз са планирани с месеци напред, той е диагностициран с рак и затова трябва да внимава за здравето си.

Източник:Лайфстайл.бг, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.