И Башар Рахал пропищя! Фалшив ерген иска пари от негово име

https://goreshto.net/goreshto/i-bashar-rahal-propishtya-falshiv-ergen-iska-pari-ot-negovo-ime/132197 Goreshto.net
И Башар Рахал пропищя! Фалшив ерген иска пари от негово име

Поредният „опарен“ в социалната мрежа се оказа актьора Башар Рахал

Измамник вършеел в нета от негово име

За това се оплака актьора в стори в социалната мрежа Инстаграм.

„Ерген вършее вместо мен в социалките и иска пари за благотворителност за деца. Ако все пак давате пари, директно на мен“, написа в профила си шеговито актьора.

В средата на февруари той обяви война на клонингите в социалната мрежа.Тогава звездата реши да се пребори със серията фалшиви профили с неговото име. Той помоли феновете си да ги докладват, като видят фалшив профил с негово име.

Негови колеги също нададоха вой в нета. Класацията води колегата му Юлиан Вергов, който има седем фейк профила.

„Нямам нищо общо с тези лъжци“, изригна тогава Юлиан Вергов.Той го направи от актуалната си страница, като качи снимките на всичките си фалшиви акаунти и също помоли да се докладват.

Ромската перла Софи Маринова също се оплака от нагли хакери в интернет пространството. Акаунтът й бе със същото име като нейното и се представяше за оригинален. Певицата сподели фейк профила и предупреди феновете си да не се хващат на кукичката.

И Александър Кадиев изпищя от фалшив фейк  и го сподели в Инстаграм. Измамникът лъжел хората, от негово име, че са спечелили награда и ги карал да се регистрират някъде, за да си я вземат.

 Източник : Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.