И Николета Лозанова не прости на „мъжкаря“ Алек! (Виж как попиля ергенчето)

https://goreshto.net/goreshto/i-nikoleta-lozanova-ne-prosti-na-mazhkarya-alek-vizh-kak-popilya-ergencheto/133899 Goreshto.net
И Николета Лозанова не прости на „мъжкаря“ Алек! (Виж как попиля ергенчето)

Николета Лозанова също изригна срещу ергена Алек

След снощният епизод плеймейтката не се посвени да сподели истината за плазмодия Алек Младенов. Както знаем, на него не му достигна смелост, за да застане пред двете фаворитки и да изрече истината.

Той остави като „барани яйца“ Магдалена Томова и Надежда Вишева на финала, да се озъртат и да мислят,че това е лоша шега.

Е, не бе шега, той ги заряза с видео, в което пак високопарно обясни как те са „великолепни“, а той не ги заслужава, защото бил „страхливец“ и му било трудно да „избира между двете“.

Само че тия празни приказки не повлияха на половинката на Ники Михайлов и  тя пусна снимки на Алек и майка му Ксения, като иронично написа под нея, че майката на ергенчето е „голямата победителка на шоуто“.

А после се изсмя на псевдомачото който каза, че харесвал момичета, ама мамчето дойде и му рече, че всъщност не ги харесва.

„Не момичетата са виновни, а Алек. Месеци наред той го играеше големия мъжкар и джентълмен. Поведението не само, че не му е мъжко, ами не е и човешко.

Момичетата впрочем трябва да са му благодарни, че той се оказа едно мамино синче, което мама командва като кукла на конци. И по-добре така стана, че ги отърва от себе си“, разкости го Николета Лозанова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.