И след тази ли гавра кротката Надя ще прости на Коцето?

https://goreshto.net/goreshto/i-sled-tazi-li-gavra-krotkata-nadya-shte-prosti-na-koceto/142740 Goreshto.net
И след тази ли гавра кротката Надя ще прости на Коцето?

Надя на Коцето е много търпелива жена

Красавицата не работи и разчита изцяло на парите на съпруга си. След като му роди две деца, чаровната Надя търпи всякакви изцепки, пиянството и кръшкането на фолкпевеца.

Разбира се, той я „награждава“ с къщите, които строи, както и с екзотичните почивки, на които води семейството си.

Бракът на поп фолк изпълнителят и неговата Надя наистина е дълъг, но причината е, че съпругата му винаги си е затваряла очите.

А изневерите на Коцето  не са една или две. Той бе замесен наскоро и в с@кс скандал с малолетна фенка, която го следваше по петите. За изпълнителят на „Черна роза“ са знае, че има слаби ангели и е „ценител на женската хубост“.

Но последната гавра със съпругата му надмина всичко. И тя се отнася за въпросната Ивка Бейбе, която е работила в прословутата дискотека на Коцето в Студентския град. Момата, която не спира да развява като байрак креватните си истории в различни подкасти, сама призна, че бившия й шеф Коцето броил десет бона, за да си сложи силиконови цици. А Константин поискал да му се отблагодари.

„Ти кога ще ми посвириш, знам че си инструменталистка, да ми посвириш на дудук“, подканил я той.

„Ако и след това публично признание от двамата  за изневяра Надя не вземе мерки и не се разведе с него, значи винаги ще я мачка“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.