И това доживяхме! Димо Алексиев забременил бившата си, правейки йога

Бил сигурен, че е направил близнаци на Анжела

https://goreshto.net/goreshto/i-tova-dozhivyahme-dimo-aleksiev-zabremenil-bivshata-si-praveyki-yoga/111576 Goreshto.net
И това доживяхме! Димо Алексиев забременил бившата си, правейки йога

Бил сигурен, че е направил близнаци на Анжела

Актьорът Димо Алексиев все по-често може да бъде видян в най-различни предавания и сериали по телевизията.

39-годишният водещ на „Игри на волята“ заряза театралната си кариера и се превърна в неуморен тв халтураджия. След ролите, които изигра, а последно почитателите му се наслаждаваха на изпълненията му в „като две капки вода“.

В последните години представленията, в които играеше, намаляваха с всяка изминала година. Последно феновете на театъра можеха да го видят само в „Една седмица, не повече“, но звездата вече не играе и в тази постановка.

Категоричен е, че е доста висока топка за родните театри, които не могат да си позволят звезда от неговия ранг. И докато той самият си дава доста висока оценка, в социалните мрежи го одумват, че се е превърнал в халтураджия като Рачков.

Интересното е, че е бил много талантлив волейболист, но така се стекли обстоятелствата в живота му, че не успял. Добавя, че когато се смесят младост с глупост и амбиция, може да си направиш неща, които да носиш цял живот след това. Истината е, че край на спортната му кариера сложила травма. Трябвало бързо да се преориентира и решил да стане актьор.

Липсата на финанси в младежките му години го принуждава да работи какво ли не –сервитьор, мияч в автомивка, барман, масажист, че дори и каскадьор.

В момента, в който чакал раждането на дъщеря му, го поканил на работа Сашо Морфов. В крайна сметка обаче получил Теди Москов и платил твърде висока цена за това, тъй като бил подложен на долни унижения и в продължение на две години не получил нито една роля. Към днешна дата от дистанцията на времето е категоричен, че не е трябвало да прави тази жертва.

След няколко месеца ще отпразнува десетилетие с любимата си Анжела Медзикян, която преди почти 5 години го дари с дъщеря Кайра. Той има и 11-годишна дъщеря Лора от бившата си жена – певицата и актриса Ана Топалова.

Влюбил се в нея, когато и двамата следвали в НАТФИЗ. Връзката им вървяла гладко до момента, в който срещнал сегашната си жена.

Отишли на морето с идеята да правят йога. На седмия ден седнали и се разговорили, размислили и решили, че трябва да си направят дете. Получило им се от втория път.

Димо, както винаги надскочил сянката си и бил сигурен, че е направил близнаци, но за негово огромно разочарование претърпял провал. Присъствал на раждането на Кайра и се гордее с това, че е увеличил процента на мъжете, които не припадат при раждане със секцио.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.