И той: След 6 години брак Рики Мартин се развежда

https://goreshto.net/goreshto/i-toy-sled-6-godini-brak-riki-martin-se-razvezhda/112887 Goreshto.net
И той: След 6 години брак Рики Мартин се развежда

Рики Мартин се развежда с партньора си Джуан Йозеф

51-тодишният пуерторикански певец и 38-годишният Йозеф, от сирийско-шведски произход слагат край на брака си.

Суперзвездата и актьора се запознават в социалната мрежа през далечната 2015 година. Само половин година по-късно двамата излизат заедно.

Първата им среща е в Лондон. Годена по-късно се явяват заедно на голямо светско събитие, където обявяват годежа си. Две години по-късно, през 2018 година се женят официално.

По-късно Рики Мартин обявява, че двамата са минали през венчило, като са си разменили брачните клетви. Освен това са подписали както предбрачни договори, така и всички останали документи.

Тогава новината заля света и мнозина пожелаха щасти е ирадост на двойката. Но шест години по-късно двамата се развеждат, като все още не са обяснили официално причината за раздялата си.

„Разделяме се с уважение и любов, както и с достойнство. В името на нашите деца ще запазим взаимното си уважение.ще запазим спомена за всичките тези прекрасни години, които преживяхме заедно“, заявиха двамата бивши партньори пред известно издание.

Двамата имат две деца, дъщеря, родена през 2018 година и син, роден следващата година. Рики Мартин има и двама сина-близнаци, родени през 2008 година, които той отглеждаше сам.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.