И тя стана врачка! Венета Райкова с изненадваща прогноза за България

https://goreshto.net/goreshto/i-tya-stana-vrachka-veneta-raykova-s-iznenadvashta-prognoza-za-balgariya/126413 Goreshto.net
И тя стана врачка! Венета Райкова с изненадваща прогноза за България

Венета Райкова напълно се е отдала на астрологията и връзка с окултното

В последно време блондинката все по-често търси връзка с духовното и „прескача“ в скритите светове на душата ни.

След като направи карти, по които може да се гадае за бъдещето, след като задаваш въпроси, сега бившата водеща на „Горещо“ направи ново предсказание.

Русата фурия се похвали, че е в едно от най-магичните места на България,  а именно манастира „Свети Мина“. По думите й, след молитва пред иконите в манастира, много жени са заченали.

Светата обител се намира край Нови Искър и Венета Райкова идвала всяка година, за да прави прогнози за българите. И сега отново отпрашила натам, за да види какво очаква родината ни.

„Аз винаги правя прогнози, в този магичен манастир, какво ни очаква нас, българите. И сега видях, че манастирските кокичета са цъфнали. Това е много добър знак, годината ще е много успешна за нас“, пророкува русата амбиция.

След всички здравословни проблеми, които й се струпаха на главата, водещата твърди, че е  готова за живот.Освен с предсказания, тя се занимава с йога и е доста напреднала в източните практики.

Бившата водеща на „Папараци“ е категорична, че нещата при нея, в личен и професионален план, са перфектни,  а кармата й е изчистена. Тя не е обърнала напълно гръб на телевизията, но би се върнала само при добро финансово предложение.

Източник:  България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.