Иди си, ела си: Мара Отварачката напуска Миро с камион!

https://goreshto.net/goreshto/idi-si-ela-si-mara-otvarachkata-napuska-miro-s-kamion/140569 Goreshto.net
Иди си, ела си: Мара Отварачката напуска Миро с камион!

Циркът на Мара Отварачката с мъжа й Мирослав Соколов продължава

Двамата играят играта „иди си, ела си“ от доста време и сега сценарият се повтаря. Ама как пък тези двамата малко от малко не са го разнообразили, вече на подбив ги взеха в нета.

Само че сега май работата намирисва на сериозно. Защото преди певачката се е мятала в колата и запрашвала, като уж зарязвала съпруг номер три. Сега обаче тя наела камион, за да си вземе дрехите от дома на Миро, който се намира на околовръстното в Бояна.

„Дойде едно малко камионче, на което Мария натовари багажа си и то отпраши в неизвестна посока. Този път нещата май са повече от сериозни.

Нито на двора, нито в къщата се вясваше Мирослав. А и Мария някак бързо-бързо се омете от къщата, сигурно изпитва срам от тези нескончаеми драми“, разкриха съседи на пишман съпрузите.

Този път Мария нищо не е коментирала, нито се е оплакала от брачния си живот с Миро Дзвера.Само че май нещата пак ще си тръгнат по старото русло.

Марчето ще се прибере при благоверния си с „подвита опашка“. А той като извади пачката, за да си направи поредната операция Мара Отварачката, тя ще забрави всичко и ще кацне отново, коментират зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.