Има ли връзка с главния? Елен Колева маже косата си с цианкалий

https://goreshto.net/goreshto/ima-li-vrazka-s-glavniya-elen-koleva-mazhe-kosata-si-s-ciankaliy/142665 Goreshto.net
Има ли връзка с главния? Елен Колева маже косата си с цианкалий

Все по-неадекватно се държи Елен Колева в последно време

След серия неуспешни връзки, актрисата обърна взор към окултното, към загадките на Вселената, към астрологията и душевните науки. Лошо няма, синеочката твърди, че така израства духовно.

Само че последната практика, която тя прилага на себе си, е крайно опасна  и мнозина се питат дали с нея всичко е наред. Тя призна, че третирала косата си с…цианкалий. Тази крайно опасна отрова, която може да затрие мнозина, не се намира под път и на път.

Та тази отрова Елен Колева слагала на кичурите на косата си, за да е гривата й много здрава, а и по-лъскава.

Кой й е подшушнал това, дали е истина или не, феновете й в нета са изумени. Разбираемо всяка жена иска да изглежда млада и привлекателна, но все пак е добре да има граници.

А за това я издаде нейният стилист издаде в клипче, което той пусна по мрежата. По време на видеото Елен Колева нещо измрънка, че в последно време не си харесвала косата. А той я попита защо е така, нали я третирала с цианкалий?

След този въпрос Елен Колева видимо се сконфузи, понеже тайната й стана явна. Но в нета моментално я попитаха дали нещо не е превъртяла и откъде се е снабдила с тази силна отрова.

Мнозина обаче бяха по-загрижени за психиката й, като определиха действията й за доста налудничави.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.