Информатор: Тони Парфюма тайно заснел депутати от ПП да „пудрят нослето“, после пробвал да продаде видеото на ГЕРБ

Това станало на пищен купон във Варна

https://goreshto.net/goreshto/informator-toni-parfyuma-tayno-zasnel-deputati-ot-pp-da-pudryat-nosleto-posle-probval-da-prodade-videoto-na-gerb/111597 Goreshto.net
Информатор: Тони Парфюма тайно заснел депутати от ПП да „пудрят нослето“, после пробвал да продаде видеото на ГЕРБ

Това станало на пищен купон във Варна

Известно е, че Тони Иванов, известен като "Парфюма", има близки връзки със стария и едновременно вече новия финансов министър Асен Василев. Според вътрешна информация, Тони Иванов е успял да събере компромат за депутати от "Промяна", които са известни с необичайните им забавления, прекрачващи границите на закона и морала.

Преди изборите, Тони "Парфюма" организира парти за депутатите от Партията на промяната във Варна. Като големи привърженици на "промяната", депутатите не се задоволиха само с обичайните неща като 18-годишно уиски. Те се забавляваха с наркотици от Колумбия и с проститутки, които са били изцяло на тяхно разположение.

Депутатите от Партията на промяната обаче не са знаели, че Тони "Парфюма" обича да запазва доказателства и да изнудва с уличаващи видеоматериали впоследствие, както и да ги използва в своя полза. Той е записал народните избраници, докато участват в сексуални изблици и се опитал да продаде видеото на ГЕРБ.

Съд в Мадрид наскоро отхвърли издадената от Софийската градска прокуратура европейска заповед за арест на Тони Иванов, известен като "Парфюма". Той е бе посочен от главния прокурор Иван Гешев и неговите подчинени в участие в заговор, насочен срещу институциите в България и за отстраняване на висши магистрати и полицейски служители. Прокуратурата го обвинява за посредничество в престъпния заговор.

Източник: narod.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.