Истина е!Полина слага край на брака си с Благо Джизъса

https://goreshto.net/goreshto/istina-epolina-slaga-kray-na-braka-si-s-blago-dzhizasa/54616 Goreshto.net
Истина е!Полина слага край на брака си с Благо Джизъса

Полина и Благо Георгиев се развеждат

Това потвърди официално втората съпруга на шавливия ритнитопковец.

Бракът на гелосаният ритнитопковец и хотелиерската наследница изтрая само година. Двамата се взеха на пищна сватбена церемония, като Благо се кълнеше, че това е „жената на живота му, с която ще остарее“.

Да, ама не. Полина съобщи това на своите почитатели, с които обича да си общува. Пак там огнената брюнетка заяви, че мечтае да има поне 2-3 деца, но както се оказа, не от Благо.Защото именно чаровницата призна, че не просто се разделят с мъжа си, а се развеждат официално.

Полина дори е свалила халката си, за разлика от Благо, който не я маха от пръста си. Красавицата издаде, че двамата се разделили малко преди Благо да влезе в „Сървайвър“, където се поти и гладува в джунглата на Доминикана.Много скоро им предстои да се разведат, твърди жената на бившия футболист.

Полина поясни пред почитателите си, че им съобщава тази новина преди Великден, защото е истина и не е излъгала.

Относно причината, довела до това решение, тя каза.

„Двамата сме много различни. Не е това, което очаквах“, каза чернокоската пред своите фенове в мрежата.

Полина взела това решение заради отношението, което показвал Благо Джизъса към нея. А преди това Златка Райкова, от която има син, го обвини, че изобщо не държи на обещанието си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.