Истината за болната Селин Дион е ужасяваща!

https://goreshto.net/goreshto/istinata-za-bolnata-selin-dion-e-uzhasyavashta/114332 Goreshto.net
Истината за болната Селин Дион е ужасяваща!

Селин Дион е обгрижвана от двете си сестри

Неотлъчно да талантливата изпълнителка е сестра й Клодет,като в грижите за нея помага и другата им сестра-Линда.

Селин Дион от години е с влошено здравословно състояние, но сега положението е още по-зле. Коварната болест е настъпила яко, сподели сестрата на Дион.Певицата бе диагностицирана с рядкото неврологично заболяване синдром на Стив-Пърсън. При тази болест пациентите получават непрекъснати мускулни спазми и с времето те се обездвижват напълно.

Снимки преди време, изтекли в мрежата на канадската поп певица, ужасиха феновете и почитателите й. На тях Селин Дион е плашещо слаба, направо кльощава и страховита от състоянието си.

А мнозина от потребителите на нета се питат как въобще може да се задържи на краката си.

Тези дни сестрата на Селин Дион попари надеждите на мнозина, които стискат палци певицата да оздравее и да се изправи на краката си. Тя съобщи, че все още не е открито лекарство за тази опасна болест. Няма и медикаменти, които малко от малко да облекчат състоянието на болната Дион.

Но роднините не спират да търсят и да се интересуват дали все пак ще се намери лек за болестта на певицата.

Клодет съобщи, че изпълнителката е отменила всичките си участия  и турнета, за да си почива. И всички те, както и ние се молим Дион да се оправи.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.