Истината за раздялата на Емилия и Жорж Башур

https://goreshto.net/goreshto/istinata-za-razdyalata-na-emiliya-i-zhorzh-bashur/126571 Goreshto.net
Истината за раздялата на Емилия и Жорж Башур

И с „перфектния“ брак на Емилия и Жорж Башур е  свършено

Новината гръмна сега,  но съпрузите са се разделили преди няколко месеца. Всеки живее отделно, като двамата чакат документите си за развод.

Певицата сама се грижи за двугодишната си щерка от Жорж Башур, както и за другите две  деца от Коко Динев.

Близки до певицата потвърдиха новината, това са направили и авери на сирийския строителен предприемач. Бизнесменът дори изтрил всички общи снимки с Емилия  и не само от мрежата, а  и от живота си.

Това обаче не е честно, при положение че Емилия изобщо не е кръшнала на половинката си. Въпреки че официално се твърди, че Башур също не е изневерил и трети човек не е виновен за раздялата им, това не е така. Според горещ слух бизнесменът се заиграл с доста по-млада жена и това била причината да охладнее към съпругата си.

„Жорж охладня много към половинката си през последните две години. Въпреки че имат обща дъщеря, която се роди преди две години, нещата между тях не са същите. За него връзката им се е изчерпала и той вече не изпитва същото към Емилия, както в началото“, споделят източници.

Бракът им продължи шест години, като от него имат и общо дете. Емилия бе до него в най-трудния момент, когато Жорж изгуби сина си в катастрофа, но това не спаси връзката с мъжа й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.