Истината! Женен мъж ли е вече Слави Трифонов

https://goreshto.net/goreshto/istinata-zhenen-mazh-li-e-veche-slavi-trifonov/133824 Goreshto.net
Истината! Женен мъж ли е вече Слави Трифонов

Слави Трифонов стана на 57 и мнозина подозираха, че ще си остане заклет ерген

Дългия имаше връзка с доста известни дами. Сред тях актрисата Силвия Лулчева, с психоложката Магдалена Ангелова, балерината Мартина Огнянова.

Въпреки известността и завидното материално положение, с никоя от тях не мина под венчило, заради деспотичния си характер, доверяват близки до обкръжението му.

Затова, когато се заговори, че шоумена се е оженил, се възприе за поредната клюка за личния му живот.

Но дама от екипа потвърди, че Слави се е оженил и това е първата му сватба. Той просто е подписал в гражданското и почерпил най-близките си в неговия дом, за да се скрие от папараците. След като почина майка му Здравка, с когото бяха много близки, а преди това и баща му, той се уплашил от самотата.

А и както знаем, не е в добро здравословно състояние. Това го подтикнало да мине под венчило, за да има кой да се грижи за него и да не кукува сам като отшелник.

Съпругата на шефа на партия „Има такъв народ“ наистина е на 25 и е студентка по маркетинг. Двамата са се запознали покрай общи приятели в телевизия „Седем осми“.

„Момичето е кротко и добро. Двамата със Слави се разбират добре, тя го обича.Слави остана сам, не е добре със здравето и иска дружинка“, разкри дамата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.