Истинско злато: Още на втория ден няма и помен от острите болки в гърлото, а кашлицата стихва от раз! (всяко семейство трябва да го има)

https://goreshto.net/goreshto/istinsko-zlato-oshte-na-vtoriya-den-nyama-i-pomen-ot-ostrite-bolki-v-garloto-a-kashlicata-stihva-ot-raz-vsyako-semeystvo-tryabva-da-go-ima/50090 Goreshto.net
Истинско злато: Още на втория ден няма и помен от острите болки в гърлото, а кашлицата стихва от раз! (всяко семейство трябва да го има)

Отдавна изпитан лек против болки в гърлото, ангина и упорита кашлица!

Щем, не щем, сезонът на вирусите и грипа вече е тук. Първите ни мисли отново са за болки в гърлото, кашлица, температура... Как да опазим децата си, как да опазим себе си от досадните зимни болести. Сто пъти ни се повтаря, че антибиотиците не помагат и дори вредят, но кой да слуша. Видим ли зор, много от нас търчат директно при джипито за рецепта. Спрете! Излекувайте се или поне опитайте ако не вярвате, с тази рецепта - тотален убиец на вируси.

Нарекли сме я истинското злато, защото какво по-ценно и скъпо има от здравето?! Това течно злато лекува болно гърло, ангина и упорита кашлица с невероятна скорост. На единия ден си зле и не можеш да преглъщаш дори, а на следващия се чувстваш като прероден.

Всяко семейство трябва да го има, особено ако в него има малки деца. А пък е и толкова елементарно да си го направите. Нужни са само една черна ряпа със среден размер, половин лимон - или цял ако е по-малък, истински мед и съд, в който да се съхранява. Най-подходящо е това да бъде стъклен буркан в винт. Изпълняваме рецептата като настъргваме ряпата или си я нарязваме на много ситно - както ви е удобно. Лимона го режем на малки кубченца, заедно с кората. Затова трябва да бъде добре измит преди това. Поставяме готовите ряпа и лимон в празния стъклен буркан и го допълваме с мед. Няма вода, няма нищо друго. Подходящо е бурканът да не е от най-големите, но вие си знаете с какво разполагате в момента. Полека разбърквате сместа в буркана и го затваряте. След това обаче не се консумира веднага, а първо трябва да престои за седмица или най-добре две седмици на тъмно и по-хладно място. После дори не е необходимо да чакате да ви пипне вирус или грип. Добре е през този сезон да си взимате от него по една чаена малка лъжичка - един или дори три пъти на ден. Лично ще се уверите, че ще бъдете здрави като камъчета през цялата зима. А ако пък вече сте пипнали някоя болест и имате кашлица, болно гърло или ангина, взимате от безценната смес по една голяма лъжица няколко пъти на ден. Позволено е първия път да приемете и две наведнъж, няма да ви навреди. Почти веднага ще усетите облекчението, което се получава от приема.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.