Иван Карастоянов напусна „Денсинг старс“ и се обясни в любов на жена си. Емануела е бясна!

Чалгаджийката дори коментирала, че имал завидно мъжко достойнство

https://goreshto.net/goreshto/ivan-karastoyanov-napusna-densing-stars-i-se-obyasni-v-lyubov-na-zhena-si-emanuela-e-byasna/129628 Goreshto.net
Иван Карастоянов напусна „Денсинг старс“ и се обясни в любов на жена си. Емануела е бясна!

Чалгаджийката дори коментирала, че имал завидно мъжко достойнство

Очевидно в опит да изчисти гузната си съвест, Иван Карастоянов от „Денсинг старс“, не спира да залива социалните мрежи със снимки, клипове и обяснения в любов към съпругата си Зорница. Бившият екранен и интимен партньор на Емануела се отказа изненадващо от нея в името на това да спаси семейството си.

 

Запознати твърдят, че след като авантюрата им видя бял свят, настанал сериозен панаир и красивата съпруга на танцьора го заплашила, че не само ще го напусне, но ще вземе със себе си и сина им Валери. Последното направо сразило Иван и поради тази причина той взел решение да напусне шоуто в името на това да запази семейството си.

 

Танцьорът взел това решение броени часове преди последното издание на танцувалното предаване. Той се кълне, че не е имал интимни отношения с партньорката си на сцената, но очевидно думите му не означават нищо за житейската му партньорка. 

Според участници в шоуто, Емануела и Иван действително имали кратка авантюра. Очевидно чалга изпълнителката не се е стеснила от това, че мачото е женен. Решението му да се откаже от „Денсинг старс“ обаче я е разгневило и това си пролича от екрана. От близкото обкръжение на Емануела издават, че тя вече била убедена, че е успяла да оплете Карастоянов в мрежите си и дори коментирала с нейни колежки размера на мъжкото му достойнство, определяйки го като впечатляващ.

 

Прави впечатление, че в социалните мрежи съпругата на Иван – Зорница Карастоянова е харесала всичките му снимки от „Денсинг старс“, с изключение на тези, на които е в компанията на чалгаджийката. Това е достатъчно красноречиво.

 

Малко след напускането му, Зорница публикува романтично видео, в което двамата танцуват на яхта, демонстрирайки силна любов. Няколко часа по-късно пък Иван написа: „Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има любовница, но не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима“, очевидно визирайки жена си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.