Ивана Главчева задави Благо Джизъса!(Той увехна)

https://goreshto.net/goreshto/ivana-glavcheva-zadavi-blago-dzhizasatoy-uvehna/111469 Goreshto.net
Ивана Главчева задави Благо Джизъса!(Той увехна)

Ивана Главчева се оказа „голяма лъжица“ за Благо Джизъса

Ненаситният сваляч преди дни побърка публиката, като се изцепи в предаването „На кафе“ при Гала, че вехне и съхне по Ивана Главчева. Щерката на приятеля му Ванко 1 му била по мерак и той направо бил лудо влюбен и вече я обичал. Само че имало едно „но“, защото тя не била отговорила на чувствата му.

Преди още да се е развел с още актуалната си съпруга Полина Спасова, той вече яхна вълната и отново безумно обича.

Перманентният коцкар вкара в кревата коя ли не, успя да направи четири деца на три жени, мина под венчило два пъти и още не се е кротнал.

Само че Ивана Главчева се оказа мадамата, която яко се опъна на сваляча и му даде да разбере, че не е за него.

След изцепките му в ефир тя сериозно и категорично му заявила да не забърква името й в неговите свалячески драми. И ако продължава да го прави, завинаги го зачерква от тефтера с приятелите си.

„Ивана е бясна и не на шега. Тя гледаше на Благо като на приятел и  се държеше с него по този начин, а той си помисли какво ли не. Само че тя не може да бъде „поразена“ нито от неговия чар, нито може да я съблазни с парите си, защото е на ниво, различно от неговите фусти“, коментират нейни приятелки.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.