Ивана не издържа: Посече младите си колежки, без да й мигне окото!

https://goreshto.net/goreshto/ivana-ne-izdarzha-poseche-mladite-si-kolezhki-bez-da-y-migne-okoto/111087 Goreshto.net
Ивана не издържа: Посече младите си колежки, без да й мигне окото!

Ивана винаги е била сдържана и примерена

Певицата на народа се е старала да не прилича на чучело и винаги е крила личния си живот от прожекторите. Заради съдържанието на песните, както и заради обноските и стила й, хората се възхищават на певицата. И от старта й в кариерата, до днес. Ивана многократно е доказвала, че в черепната си кутия няма „бъбрек“, а мозък. За разлика от много свои колежки, нещата около нея никога не са пошли или отвратителни.

Певицата обаче явно не успя да скрие възмущението си от скандалният имидж  и поведение на своите по-млади колежки.

Тя не успя този път да преглътне и изригна срещу тях.

„Колкото и да ми се иска, нещо напира в мен и не мога да се въздържа. Ами вече просто не мога да ви позная, толкова сте еднакви всички. Джуки, скули, грим, тоалети, като клонирани сте. И то без никакво свое излъчване. Ами то за една жена това е най-важното, какво е нейното излъчване. Чудя се и се мая, вие певици ли сте или магистралки, или момичета на повикване?Без никакви морални устои и после се чудите защо мъжете се отнасят така с вас!“, изригна бясна Ивана.

Вероятно на поп фолк звездата много й е дошло, щом така откровено заяви отношението към по-младите поп фолк певици Данна, Лидия, Малката, Деситата…

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.