Ивана се събра с бившия си: Прости ли му? (Виж тук-снимки)

https://goreshto.net/goreshto/ivana-se-sabra-s-bivshiya-si-prosti-li-mu-vizh-tuk-snimki/127812 Goreshto.net
Ивана се събра с бившия си: Прости ли му? (Виж тук-снимки)

Ивана рядко или да кажем почти никога не показва мъжа да себе си

Певицата на народа предпочита да показва това, което умее да прави най-добре-новите си музикални парчета. Но сега, изненадващо айтослийката се събра с бившия си мъж Валентин Димитров.

От него й е и единствената й дъщеря Теодора. Най-странното е, че съпрузите се разделили, защото мъжът й искал детето им да носи името на майка му, но певицата му „счупила хатъра“ и той изоставил жена и дете.

Ивана често е споделяла, че не успява да проумее постъпката на бившия си съпруг, нито да му прости. Да, ама го е сторила-простила му е.

Не, Ивана едва ли ще повтори грешката си и то след толкова години, отново, официално да се събере с бившия си. Днес двамата с Валентин се събраха само като родители на Теодора, която има рожден ден.

„Благословена да си, скъпо мое дете! Съвършена си такава, каквато си!“, написа Ивана под общата им снимка в профила си. И закачливо попита последователите си на кого прилича дъщеря им Теодора-на татко си или на нея.

„Внимавайте какво ще отговорите“, намигна певицата.

За разлика на много деца на известни личности Теди е скромна, обрана и изобщо не обича да се фраска по мрежата, което е похвално.

 

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.