Ивана шокира с това признание!Хората не й повярваха

https://goreshto.net/goreshto/ivana-shokira-s-tova-priznaniehorata-ne-y-povyarvaha/53701 Goreshto.net
Ивана шокира с това признание!Хората не й повярваха

Ивана се изложи яко

Поне така смятат най-върлите й фенове. Певицата призна, че никога не се е качвала на метро.

„Уж е близко до народа,  а тя каква стана? Да не е качвала на метро. Толкова ли й е пораснала работата или просто се прави на такава важна персона, все едно е кралска особа“, подиграват й се в нета и не й вярват на казаното.

Причината е, че самата поп фолк звезда се ожали в нета, че не се оправила с метрото в Ротердам. Певицата има серия от концерти в Нидерландия и едва там й се наложило да се вози с превозното средство на народа.

„Никога в живота си не съм се качвала на метро. Не ми се е налагало. Ако щете вярвайте, но ви казвам истината! Наложи ми се да го направя за първи път в чужбина. Първо едва не ме отнесоха вратите на влака, явно съм се забавила с качването. После пък не успях да си чекирам билета, ама добри хора ми помогнаха“, разкрива неволите си певицата.

Хората не й повярваха, защото все пак Ивана не е от тези, които не спират да се хвалят колко пари имат и какви луксове си позволяват. Както го правят доста от златотърсачките, също и колежката й Мара Отварачката, която премира да се нафука с невиждания лукс, в който се къпе, независимо с кой съпруг по ред.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.