Ивайло Батинков направи Антония Петрова лопатар?Следва: развод

https://goreshto.net/goreshto/ivaylo-batinkov-napravi-antoniya-petrova-lopatarsledva-razvod/110334 Goreshto.net
Ивайло Батинков направи Антония Петрова лопатар?Следва: развод

Какво ще правим без словоизлиянията на Антония Петрова в нета?

„Кралското й семейство“ се провали с гръм и трясък. Бившата мис България не спираше да обсипва нета с новини за „супер интелигентната си фамилия“, за „гениалните си деца“ и  „многофункционалния си съпруг“-Ивайло Батинков.

Само че от голямата фукня, която додея на всички, нищо добро не излиза. И тя се пукна като балон. А под нея лъсна жестоката истина.

Антония Петрова-Батинкова и съпруга й Ивайло Батинков са се разделили преди седмици. Причината е тривиална-изневяра. Мъжът на високомерната и надута миска й слагал рога от много време и тя разбрала едва след като се превърнала в лопатар, шушукат зад гърба й.

След като най-накрая узнала за постоянните му забежки, Тоца побесняла и се разделила с „прекрасния“ си мъж.

Доказателство за това е нета, където тя не спираше да качва и най-малкото удоволствие или хапване, също и екскурзии, които съпътстваха деня и живота на семейство Батинкови.

Та на 13 май тя чукна 39, но няма никакво перчене в мрежата как тузарски са го отпразнували и какво й е подарил милия Батинков.

Фенове видяха, че последната й публикация е за бизнес и вече две седмици нищо не е качвала на страницата си. Като маниерът й бе едно и също нещо да повтаря няколко пъти,“за да го запомним добре“, коментират в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.