Ивайло Захариев се изфука с дълга почивка! Ама заряза децата

https://goreshto.net/goreshto/ivaylo-zahariev-se-izfuka-s-dalga-pochivka-ama-zaryaza-decata/112681 Goreshto.net
Ивайло Захариев се изфука с дълга почивка! Ама заряза децата

Ивайло Захариев заряза децата

Актьорът, който изтъкваше като щит набожността си, не иска да почива с децата си. Звездата от „Под прикритие“ дори се почувства длъжен да уведоми феновете си в социалките, че няма да бъде с наследниците си. Той,заедно с новата си жена Стаси ще се радват един на други и ще отмарят в прохладата на Странджа планина.

„Цели две седмици през юли ще релаксираме сред красотата на планината. А през септември, за седмица, ще отскочим до черноморското крайбрежие“, изфука се актьора.

Той сподели също, че децата им няма да бъдат с тях, а ще са на лагер със съучениците си. Ивайло Захариев има двама сина от първия си брак, а съпругата му дъщеричка от предишната си връзка.

„Създават ги тези деца и после не им трябват. Ами майката не иска ли да почива, а трябва да е постоянно с тях? Поне през ваканцията може да са с таткото. После, като пораснат, ще се фукат с тях, ама сега ,докато са малки, друг да опъва каиша“, попиляха актьора в нета.

Ивайло Захариев обра одобрението на публиката,когато стана ясно, че с първата си съпруга Миряна консумирал брака си, след като минали под венчило. Двамата се запознали в протестантката църква, която посещавали и се взеха на пищна церемония.

Живяха заедно десетина години и от брака си имат двата сина. Преди да се разведе, той се изнесе от семейното жилище. А според горещата клюка въртял любов с новата си жена Станислава две години, преди да се разведе с първата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.