Ивелина заряза Сашо Кадиев и…

Манекенката отпраши на почивка с приятелки

https://goreshto.net/goreshto/ivelina-zaryaza-sasho-kadiev-i/52678 Goreshto.net
Ивелина заряза Сашо Кадиев и…

Манекенката отпраши на почивка с приятелки

Любимата на Сашо Кадиев – Ивелина Чоева го заряза. Причината за това е, че е заминала с приятелки за Ботуша, докато той останал тук, за да работи.

 

Заради служебните си ангажименти, синът на Катето Евро не е имал възможност да пътува заедно с нея. Освен, че води от понеделник до петък предаването „Преди обед“ с Деси Стоянова, Кадиев има и редица други ангажименти в различни представления.

Макар на пръв поглед да изглежда доста лигав и несериозен, според запознати, той е доста отдаден на професията си.

 

Ивелина обожава пътешествията по света, живяла е и доста време в чужбина. Освен това няма никакви намерения точно сега да се съобразява с работата на Кадиев. Тя организирала пътуване до Италия със свои приятелки и зарязала възлюбения си в България, без дори да й мигне окото.

 

Хора от обкръжението им издават, че като се изключат дребните търкания любовта им върви повече от добре. Въпреки пристрастеността на Кадиев към цигарите и електронните игри, Чоева не само, че още го търпи, а дори е готова да остарее с него.

Двойката дори се сгодиха около Коледа. Мълвата дори носи, че има намерение да се венчае с Ивелина, макар с майката на дъщеря си – Таня Тончева да не стигнаха до олтара.

 

Припомняме, че Сашо и Ивелина се залюбиха след нейно гостуване в „Преди обед“ през 2020 г. Тогава актьорът и тв водещ още не бил разделен с Таня и започнал тайна авантюра с манекенката. Същевременно Тончева научила, че мъжът й си има любовница, но отказвала да повярва. Накрая Кадиев сам й признал, че не се чувства щастлив в семейното гнездо и поискал да се разделят.

 

Близки до Сашо и Ивелина твърдят, че двамата вече се замислят и за дете. Дори заради внезапния им годеж се понесе мълвата, че манекенката вече е бременна, но не е официално потвърдена до момента.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.