Ivka Beibe каза “да”..., но не на това, което очаквахте

Неочакван обрат в любовната история на популярната инфлуенсърка

https://goreshto.net/goreshto/ivka-beibe-kaza-da-no-ne-na-tova-koeto-ochakvahte-2/138311 Goreshto.net
Ivka Beibe каза “да”..., но не на това, което очаквахте

Неочакван обрат в любовната история на популярната инфлуенсърка

Ivka Beibe – една от най-влиятелните влогърки в страната, изненада феновете си с провокативно видео, уж показващо нейната сватба. Клипът, който буквално взриви социалните мрежи, се оказа интересна провокация.

Видеото показва Ivka Beibe (Ива Иванова) в зашеметяваща бяла рокля, пристигаща в необичайното място за церемонията – Минна дирекция Перник. Точно преди да произнесе заветното "да", тя получава мистериозна бележка с една-единствена дума: "недей".

Главен герой на видеото са и най-новите винени миксове с марката Verano Azur FUSION. Те се предлагат в два вкуса: бяло вино с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Тези миксове са създадени да се консумират силно охладени, с много лед и гарнирани със свежи плодове. С по-ниското си алкохолно съдържание, отговарят на съвременните тенденции за по-лек и социален начин на живот.

Видеото предизвика бурни реакции в социалните мрежи, като много фенове първоначално повярваха, че Ivka наистина се жени. „Колкото и да бягаш, не можеш да избягаш от себе си. Защо да ни е горчиво, като може да ни е сладко?

 

P.S – напълно свободна съм“, написа популярната водеща към видеото.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.