Иво Аръков продължава да заглежда засукани мацки дори в присъствието на благоверната си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Не се свени да заглежда пищни мадами, докато се разхожда с половинката си

https://goreshto.net/goreshto/ivo-arakov-prodalzhava-da-zaglezhda-zasukani-macki-dori-v-prisastvieto-na-blagovernata-si-galeriya-snimki/116635 Goreshto.net
Иво Аръков продължава да заглежда засукани мацки дори в присъствието на благоверната си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Не се свени да заглежда пищни мадами, докато се разхожда с половинката си

Актьорът Иво Аръков и любимата му Габриела, се възползваха от хубавото септемврийско време, за да разходят 5-месечния си наследник из центъра на София. За целта двамата бяха заложили на стилна черна количка.

 

Габи бе заложила за разходката на широки дънки и бяла тениска, гарнирани със слънчеви очила, а косата й бе прибрана на опашка.

Аръков пък бе пременен в светлосини дънки, очертаващи ханша и прасците му, съчетани с тъмна тениска и разбира се неизменния аксесоар – слънчеви очила. В допълнение носеше и черно сако в ръцете си, което по-късно облече.

 

Актьорът паркира мощната си лимузина до Народния театър, след което извадиха бебешката количка от багажника и сложиха наследника си в нея.

Направи впечатление, че Аръков не пропусна да огледа от глава до пети двете девойки, с които се разминаха, без да се притесни от това, че Габи е до него. Плейбойският блясък, грейнал на момента в очите му пък развали веднага настроението на благоверната му.

 

След кратката разходка двамата съпрузи седнаха на пейка и се зазяпаха в телефоните си, без да обелят нито дума в продължение на половин час.

Малко по-късно на лицето на Аръков се появи усмивка, докато зяпаше в екрана на телефона си, а физиономията на Габриела стана още по-смразяваща.

 

Прави впечатление, че след раждането бюстът й е станал още по-налят. Чаровната брюнетка и преди имаше пищни форми, дело на пластичната хирургия, но не може да се отрече, че сега размерите на деколтето й са още по-впечатляващи.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.