Иво Аръков в тройка с двама футболисти (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/ivo-arakov-v-troyka-s-dvama-futbolisti-foto/113681 Goreshto.net
Иво Аръков в тройка с двама футболисти (Фото)

Младият татко Иво Аръков изненадващо спретна тройка с представители на своя пол

Преди да го съдите -не, актьорът не е обърнал резбата, нито е залитнал по своя пол. А участва в добре известна пиеса на унгарски драматург „Спанак с картофи“, която предизвика миналото лято фурор по морските ни курорти.

Сега ролите са същите, само актьорите са сменени. Освен звездата от „Съни Бийч“ в театрални води се потапя и прясно разведения екс футболист Благо Джизъса.Вечният женкар, който отдавна загърби спортната си кариера, все по-упорито се изявява като риалити герой. След като спечели последния епизод на шоуто за оцеляване „Сървайвър“, сега той е на път да се превърне в театрална звезда.

„Много по-трудно ми е в театъра. Трябва да учиш много текст, докато на терена риташ топката, тук говориш два часа. Но ще се справя и с това“, готово е отново за победа нахиленият бивш ритнитопковец.

Пиесата, която е на футболна тематика, кани още един култов футболист и това е Валери Божинов.Той, като колегата си Благой Георгиев е известен повече като обект на светски клюки, отколкото с постиженията си на терена.

„И Благо, и Валери са много атрактивни в новото си амплоа и публиката ще се забавлява истински с тях.Лято е, затова решихме да вкараме в постановката известни и атрактивни лица“, сподели продуцента на постановката.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.