Иво Карамански-младши като заслепен!Пепе прави гаф след гаф

https://goreshto.net/goreshto/ivo-karamanski-mladshi-kato-zaslepenpepe-pravi-gaf-sled-gaf/116575 Goreshto.net
Иво Карамански-младши като заслепен!Пепе прави гаф след гаф

Иво Карамански-младши е като заслепен

Синът на мутренския бос е лудо влюбен в приятелката си Антоанет Пепе.

Тя обаче имала брилянтен план как да му извади „душата с памук“, за да става това, което искала.

А милионерският наследник я слушал като хлапе родителите си, без да й направи забележка за нищо. Той дори се гордеел с нея и наляво, и надясно обяснявал колко я обожава.

Популярната влогърка има три деца от двама мъже. След като се разведе с бащата на двете си щерки, тя си хвана гадже, също инфлуенсър, познат под името Филяка. От него роди син и също се раздели. Интересен факт е, че и двамата й мъже,от които са децата й, носят името Филип.

Пепе стана известна когато пусна видео от родилната зала как ражда първото си бебе.

Антоанет Пепе е с осем години по-голяма от Карамаски-младши и това май му харесва много. Тя обаче не спира да го излага, но на него това му се нрави и той я защитава като тигър.

Наскоро Пепе се появи на публично място, барната в прозрачна блуза, под която ясно се виждаха зърната на гърдите й. Всеки мъж би се почувствал неловко, но Иво дори не й направи забележка, а прие вида й напълно спокойно.

„Тази го върти на малкия си пръст, а той дори не забелязва. Дори й гледа децата. Ама не защото много й  е скъп, а понеже е милионерски наследник“, коментират двойката в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.