Иво Карамански се радва, става татко! (Родителите му нащрек)

https://goreshto.net/goreshto/ivo-karamanski-se-radva-stava-tatko-roditelite-mu-nashtrek/126189 Goreshto.net
Иво Карамански се радва, става татко! (Родителите му нащрек)

Иво Карамански-младши и неговата приятелка Антоанет Пепе чакат общо бебе

Интернет сензацията дълго време отсъстваше от социалните мрежи, най-вече от суеверие. Оказа се, че Антоанет има причина. И това е, че чака бебе от наследника на Кръстника.

25-годишният Иво бил безкрайно щастлив, че ще става татко. Само че вторият му татко, известния актьор Александър Сано и майка му Нели Атанасова били нащрек. Те подкрепяли сина си, но не били сигурни много в истинските чувства на бъдещата му жена.

 Антоанет Пепе има три деца от двама различни мъже. За нея това щ е четвърта рожба. Родителите на Иво Карамански се опасявали, че нещата може да се разводнят, понеже Пепе не била много вярна във връзките.

Освен това инфлуенсърката водила с цели шест обиколки Иво. Двамата се срещат ,след като се изживели трагедия. Иво губи ръката си при катастрофа, Пепе се разделя и с втория си мъж. От първия Филип тя има едно дете. За датчанина твърди, че бил наркоман, който усетила доста късно какъв е. От него й са другите две.

„Това между нас бе любов от пръв поглед.Късмет и  щастие е, че се срещнахме и се обичаме.Буквално си бяхме спасение един за друг“, твърди влюбения Иво. Въпреки че неговите родители се притесняват, че Антоанет е с него заради наследството, което има от биологичния си баща.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.