Иво Карамански-син и Антоанет сложиха кръст на суеверието!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/ivo-karamanski-sin-i-antoanet-slozhiha-krast-na-sueverietosnimki/140000 Goreshto.net
Иво Карамански-син и Антоанет сложиха кръст на суеверието!(Снимки)

Иво Карамански –син и Антоанет Пепе се оказаха доста смела двойка

Синът на мафиотският бос Иво Карамански показа сила  и разцепи статуквото  у българския мъж ,след като взе жена с три деца.

На всичкото отгоре той не само показва,  а и доказва, че е лудо влюбен в инфлуенсърката. Която пък има три деца от двама различни деца и дари с четвърто и първо за Иво, дъщеричка.

Сега двойката показа,за пореден път, че са сложили кръст  и на суеверията. У нас е прието новороденото бебче да се показва минимум след 40-ия му ден, а те го направиха веднага след раждането и то с личицето му.

Само дни след раждането на малката Беатрис щастливите родители пуснаха нейно фото, като не закриха физиономията му. Както правят всички известни и не толкова популярни хора  у нас.

 От снимките е  видно, че малката е като малка принцеска. Да им е живо и здраво щастието и само радост да им носи малката сладурана. Но все пак е добре да го пазят от „зли очи“, каквото е поверието в родината ви.

За пореден път Иво и Антоанет доказаха, че са модерни и съвременни хора, но е добре да имат едно наум, съветват ги техните близки.

Източник: Crimesbg.com                               

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.