Иво Сиромахов се изгаври с българските туристи! (още подробности)

https://goreshto.net/goreshto/ivo-siromahov-se-izgavri-s-balgarskite-turisti-oshte-podrobnosti/50920 Goreshto.net
Иво Сиромахов се изгаври с българските туристи! (още подробности)

Иво Сиромахов осмя българския турист!

Сценаристът на Слави Трифонов - Иво Сиромахов се изгаври жестоко с българския турист. Написаното от него разсмя мнозина, но и успя да разгневи доста потребители в мрежата. Предаваме думите му без редакторска намеса:

"ТИ СИ БГ ТУРИСТ!

1. Снимаш хотела (Включително разхвърляната си стая, която постваш във фейсбук. Нека завиждат) 2. Ходиш пеша (За да „разгледаш“ повече. 2 евро за градски транспорт, тия не са в ред) 3. Ръкопляскаш (Когато се приземи самолетът) 4. Губиш се (Затова на летището винаги ходиш след някой друг българин. Много се вкисващ, ако в последния момент не успееш да го изпревариш на чек-ина) 5. Изпадаш в шок (Когато се оказва, че не всичко е „ол инклузив“ и твърдият алкохол се плаща отделно) 6. Ползваш минибара (За да държиш вътре бирата, която си донесъл от супера) 7. Модерен си (И за да няма съмнение носиш само т-шърти с голям надпис Philipp Plein) 8. Носиш си котлонче (За всеки случай, може да се наложи набързо да приготвиш нещо) 9. Обиждаш чужденците (Не се притесняваш да ги храниш на висок глас, но ако случайно се окажат други българи, извърташ поглед и зашиваш един зад врата на детето) 10. Спазваш правилата (Не пушиш в стаята, щото на тавана има пръскачка) 11. Четеш много (И най-дълго се задържаш върху сметките. Не са познали човека) 12. Носиш си лаптопа (За да гледаш филми. Позьорите с таблетите те дразнят) 13. Ходиш на СПА (Само ако е включено в цената на стаята) 14. Снимаш се (Пред паметници и сгради, за които не знаеш нищо) 15. Изнервяш се (Когато се оказва, че телевизорите в Анталия не хващат Скат или поне Канал 3) 16. Искаш да си пръв (Във всичко, но най-вече при качване в самолета/автобуса/асансьора) 17. Преувеличаваш (Красотите и цените в Паралия. Нека завиждат) 18. Ядеш (И то така, сякаш цяла година си постил. Настояваш, че най-вкусно е в най-евтиното заведение, което кръщаваш „нашто място“)", взриви мрежата Иво Сиромахов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.