Изби рибата: Алекс Богданска като Черната Златка?

https://goreshto.net/goreshto/izbi-ribata-aleks-bogdanska-kato-chernata-zlatka/110375 Goreshto.net
Изби рибата: Алекс Богданска като Черната Златка?

Алекс Богданска буквално изби рибата

Моделката, която се разведе с Дани Петканов, определено не блести с ум. Това стана ясно от постовете, които манекенката пуска на профила си.

Последната умнотия, с която разби почитателите си, е с автора на популярния роман "Кръстникът".Бившата на Лудия репортер се изцепи, че я е написал Франсис Форд Копола. Само че авторът на крими сагата е Марио Пузо, а Богданска дори не подозира за това.

Преди това дългокраката блондинка, пак с цел да блесне отново се похвали, че в момента е в „град Сицилия".

„Ти надмина и Черната Златка по ръсене на бисери. Поне да беше направила справка в интернет, за да видиш, че няма град Сицилия. А това е един от островите в островната част на Италия. Поне не се фукай“, попиляха я в мрежата.

Вероятно това е начина, който измислила Богданска, за да си върне отново Дани Петканов. Знаем, че той поиска развод, а тя остана като шокирана. Призна, че изобщо не очаквала това от него, а дори си мислила за още едно дете. Дори опря до психолог, за да лекува душевните си болки и изпадна в силен стрес.

Дани Петканов обаче нехае, върти един куп гаджета, а Алекс още бленува да си го върне.

„Ама с този капацитет от знания, по-добре да си остане само красива, без да се сили да се показва на умна“, коментират я зевзеци.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.