Измамена: 15 години Богдана Карадочева иска да си върне половин милион!

https://goreshto.net/goreshto/izmamena-15-godini-bogdana-karadocheva-iska-da-si-varne-polovin-milion/111516 Goreshto.net
Измамена: 15 години Богдана Карадочева иска да си върне половин милион!

15 години обичаната певица Богдана Карадочева води неравна съдебна битка

Тя иска да си прибере половин милион лева, с които тя и съпруга й били „ощипани“ от уж приятелско семейство. Парите те дали на въпросните авери, на които дори им кумували, за да станат съсобственици в хотелски комплекс в Слънчев бряг.

Но те ги измамили и инвестицията им се изпарила. Оттогава звездното семейство води тежки съдебни битки, без да са успели да си върнат парите. Заради безкрайното протакане и отлагане на делата от съда им казали, че давността е изтекла. Богдана Карадочева и мъжа й Стефан Димитров са завели нов иск във Върховния касационен съд.

„Ще се борим докрай!Истината и справедливостта трябва да победят!Вярвам в Бог и доброто!Не може бандитите в тази държава да успяват“, бясна е обичаната кралица на шансона.

Певицата стана жертва на измама и още един път.През 2017 година пострада от прочулата се като финансистката на футболиста Мартин Петров-Ирина Аткова. Тя успя да измами и Богдана Карадочева, като изчезна със спестяванията им. Дори бе издирвана от Интерпол. Футболистът олекна с четири милиона, но Богдана Карадочева не разкри размера на сумата.

„Много ме заболя от тази измама и още ме боли, защото сумата изобщо не бе малка“, заяви само естрадната легенда.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.